Dag til dag transport

Stykgodstransport fra dag til dag – i hele Danmark

Konceptet og kernekompetencen er enkel, og består af dag til dag levering af alle typer stykgods og pallegods. Her hører det enkle dog også op, for det kræver stor erfaring og et stærkt distributionsnetværk at leve op til konceptet.

Stykgods dækker meget bredt, og omfatter alt fra pakker, colli, langgods og pallegods i non-food eller ikke-temperaturfølsomme fødevarer. Vi har erfaring med stykgods i alle størrelser og kategorier. 

Det betyder vi kan tilbyde dig en meget bred transportløsning, hvor du kan nøjes med én leverandør til at hente alle dine nationale sendinger, og vi er konkurrencedygtige på det hele!

 Vores finmaskede distributionsnetværk gør det ideelt for dig som kunde, da vi sikrer dig en optimal transport løsning uanset om du har én eller 100 sendinger om dagen!

Gratis online bookingsystem

Vi tilbyder et gratis bookingsystem, som du logger på via vores hjemmeside. Bookingsystemet, Online Book, gemmer alle virksomhedens oplysninger og gør det nemt at booke fra gang til gang.

Kom i gang med at bestille online. Kontakt os og få brugernavn, password og brugervejledning.

Track & Trace – følg dit gods hele vejen

Vores bookingsystem indeholder også Track & Trace. Via systemet udskriver du en label, som indeholder en stregkode. Labelen scanner vi mange gange i løbet af transporten, og på den måde kan du følge dit gods fra afhentning til levering.

Spor nemt din forsendelse her

Bestil nemt ekstra ydelser. Blandt andet:

 • Flexlevering
  Når du vælger flexlevering, giver du os lov til at stille godset uden kvittering hos modtager. Vi tager i stedet et billede af godset på modtageradressen.
   
 • SMS- og mailadvisering
  En service som mange kunder benytter. Fx ved levering til private, til byggepladser eller til større lagre. Modtageren får et link på sms eller mail, når du har booket godset. Via linket kan din kunde følge godset hele vejen fra start til slut.
   
 • Farligt gods
  Vores gratis bookingsystem har hele kataloget af UN-numre, så du hurtigt kan booke farligt gods.
   
 • Tidlig levering – Delivery on time (DOT)
  Vi leverer dag til dag over hele Danmark. Har du brug for ekstra tidlig levering dvs. mellem kl. 7 og 9 eller kl. 7 og 12, koster det et fast tillæg oveni fragtprisen.

Skal du bruge hjælp til dine transportopgaver? Vi er eksperter!

Scroll to Top